MBT

MBT sko er tilbage i ny og forbedret udgave. Skoene udmærker sig ved at sikre optimal oprejst holdning når du går og samtidig aflaster skoene dine led og træner din muskulatur.

MBT fodtøj er kendt for den specielle buede sålkonstruktion, som sammen med den indbyggede Masai-sensor stimulerer din muskelaktivitet og aflaster ryg, hofte og knæ. Sålerne er inddelt i tre typer som hver især giver forskellige aktivitetsniveauer.

Activate sålen (Lille bue):
Denne såltype gir din krop den laveste aktivitetsgrad. Her er Masaisensoren integreret i mellemsålen, og sensoren er ikke synlig. Balancepunktet er ikke så udfordrende, hvilket giver moderat aktivitet.

Dynamic sålen (Medium bue):
Her er mellemsålen og Masaisensoren særskilte, og højden på buen er øget, hvilket hæver kroppens aktivitetsniveau under brug.

Performance sålen (Høj bue):
Her er mellemsålen og Masaisensoren også adskilte, og højden på mellemsålen er øget yderligere. Dette hæver kroppens aktivitetsniveau betragteligt.

Det er individuelt hvordan man oplever aktivitetsgraderne i skoene og du kan se beskrivelsen af aktivitetsgraden på hver enkelt MBT model.

Er du f.eks. udfordret af hammertå, hælspore eller nedsunken forfod, kan en MBT sko eller sandal også være en hjælp i hverdagen. De buede såler kombineret med Masaisensoren mindsker belastningen på fødderne, og den rullende gang giver en aflastende og mere behagelig måde at gå på. I mange tilfælde vil man relativt hurtigt opleve en smertelindring.

Sortér Viser 1 - 18 af 37 produkter
Sko str.
Sko farve
Sko egenskab
Mærke